Bel ons! +31(0) 53 432 99 95 ||info@compad.nl
Loading...
Voorraad2019-04-09T15:41:59+00:00

Compad V-Solution Voorraadbeheer

Zoekt u een manier om uw voorraad op een optimale wijze bij te houden? Dan is V-Solution voorraadbeheer het product waar u naar zoekt. Met V-Solution kan u niet alleen de voorraad bijhouden, maar kan u ook onder andere inkooporders, besteladviezen, tellijsten en nog veel meer opstellen!

Uw vooraad altijd actueel

Bent u de grip op de voorraad kwijt? Aan de hand van de elektronische kassabonnen stelt V-Solution vast welke producten er zijn verkocht. Ook houdt V-Solution van de gerelateerde inkoopartikelen de voorraad bij en maakt dus een onderscheid tussen verkoopproducten en inkoopproducten. Aan ieder verkoopproduct kan u één of meerdere inkoopproducten koppelen.

Voordelen van V-Solution Voorraadbeheer

Naast het bijhouden van de voorraad kunt u V-Solution ook gebruiken voor het opstellen en bijhouden van inkooporders en besteladviezen. Ook kan u de door uw bestelde producten registreren aan de hand van goederenontvangsten of inkoopfacturen. Uiteraard beschikt de voorraad module over uitgebreide rapportagemogelijkheden zoals balanslijsten, tellijsten en meer. Al deze overzichten kan u geheel naar eigen wens aanpassen middels de interne ontwerpstudio.

Ook kan V-Solution Voorraadbeheer direct gekoppeld worden aan uw kassa!